ISMERETLENEK ÖN SZÁMÁRA A MAGÁNNYOMOZÓ ÁRAK?

A jó döntés alapja a teljeskörű tájékoztatás, nálunk ez természetesen alapvető dolog

Munkadíjaim versenyképesek, mindkét szerződő fél számára elfogadhatóak, de tükrözik a befektetett jó minőségű, szakszerűen elvégzett munka értékét, az időt, a visszaellenőrizhető, hiteles információkat, az adatok célirányos (igény szerinti) felhasználhatóságát.

A vállalási árak ismerete nagyban elősegíti az érdeklődőket abban, hogy milyen munkadíjjal, illetve költségekkel tervezhetnek amennyiben megbízást kívánnak adni számunkra.

Hogyan alakul a munkadíj, milyen tényezők befolyásolják annak mértékét?

Mind magánéleti problémákat, mind pedig a vállalkozásokat érintő, céges munkák tekintetében többféle ügyfajta létezik, ezek keveredése is rendszeres, egy átfogó, alapos vizsgálat esetén pedig mindenképpen. Vannak feladatok, amiket fix munkadíj + költség alapon, és vannak olyanok amiket pedig óradíj + költségek alapon vállalom el. Előfordulnak munkák, amelyek többféle típusú munkafázisból állnak, így a kivitelezés is többféle lesz, ezek pedig keveredhetnek, így a munkadíjszabás is egyedi, esetre szabott lesz, ezekben az esetekben nem lehet egységes díjtételeket kialakítani.

Az óradíj alapú munkákat 8.500, és - 10.000,-Ft/óra/fő közötti + költségek összegért végezzük el, az óradíj mértéke attól függ, hogy milyen jellegű, milyen összetettségű munkáról van szó, illetve, hogy a munkavégzést mennyi időtartamra igénylik, ezek a személyes megbeszélés alkalmával kerülnek véglegesítésre.

Az egy alkalomra szóló, - eseti - Budapesten történő munkavégzés esetén 4 egybefüggő munkaóránál kevesebbre nem szerződünk, ebben az esetben a vállalás ár 10.000,-Ft/óra/fő + költségek. A minimális vállalási óraszám esetén a személyenkénti óradíj magasabb összegű, 5 vagy annál magasabb egybefüggő munkaóraszám esetén az óradíj alacsonyabb, de a díjszabásnál, ahogy már jeleztem, hogy minden esetben figyelembe vesszük a munka jellegét is.

Magánnyomozó árak  tekintetében vannak  olyan feladatok, amiket fix munkadíj + költségek összefüggésben végzünk, ezekben az esetekben az ár kialakításakor  mindenképpen figyelembe vesszük a munka összetettségét, technikai, személyügyi és egyéb igényét, a részleteket személyes találkozó keretei között kell egyeztetni.

A munkadíj tartalmazza a költségeket is?

Nem, a magánnyomozói munkadíj nem tartalmazza a költségeket, azokat átlátható, logikus és a vonatkozó jogszabályok szerint számoljuk el.

Szállásköltségek 

Amennyiben a munka kivitelezése vidékre vagy külföldre is kiterjed, akkor szállásköltségként az interneten található, motel – panzió minőségű szálláshelyi lehetőségeket és azok árait kell figyelembe venni.

Autópályadíj 

A munkákhoz általában személygépjárműveket használunk, ezekhez a járművekhez a vonatkozó hazai, illetve nemzetközi szabályok szerinti úthasználati díjait számoljuk el.

Üzemanyagköltség

A üzemanyagköltség számítása a kiindulási pontból a munkavégzés helyére történő eljutás – munka közben megtett távolság – majd munka befejezése után a hazaérkezésig számoljuk fel. A megtett távolság egyértelműen követhető, hiszen nap-óra-perc, honnan-hova, megtett távolságok részletezésben kerülnek feltüntetésre, így átlátható mind a Megbízói, mind a végrehajtói oldal számára.

A gépjárművek üzemanyag fogyasztása a vonatkozó NAV norma és a 60/1992. (IV.1) számú Kormányrendelet előírásai  szerint került kiszámításra. Az üzemanyagon kívül szintén NAV vonatkozó norma szerint minden egyes autóval megtett km után 25,-Ft fenntartási költség kerül felszámításra